3D nyomtatás és 3D modell készítés

Saját 3D nyomtatóval vállaljuk kész 3D CAD modellek alapján valódi tárgyak készítését. Amennyiben csak egy ötlet, vagy vázlat áll rendelkezésre, az alapján elkészítjük a tárgy 3D számítógépes modelljét. A 3D modellezés során figyelembe vesszük a 3D nyomtató működési elvét, és lehetőség szerint a legkevesebb támaszanyagot használjuk fel. Nagyobb és komplex (de még egy személy által mozgatható) tárgyak esetén 3D szkennelésre is van lehetőség.

Kétfejes, szálhúzásos műanyag (PLA és ABS) 3D nyomtatóval rendelkezünk, így képesek vagyunk kétszínű objektumok előállítására is. Természetesen az elkészült tárgyak hagyományos fejtési eljárással tetszőleges színűre festhetők. A közel 20-féle színű alapanyag mellett fahatású és fémhatású anyagokkal is dolgozunk. Amennyiben az 50 mikronos rétegvastagságú szálhúzásos nyomtatás nem megfelelő, 16 mikron felbontású műgyanta 3D nyomtatóval is meg tudjuk valósítani a feladatot.

Amennyiben a tárgy mérete, vagy komplexitása miatt nem valósítható meg egy darabból, az objektumokat részekre bontjuk. Egyedi, hobbi, vagy kis sorozatú ipari 3D modellek nyomtatása sem akadály számunkra.

Várjuk megkeresését, az alábbi űrlap segítségével, vagy közvetlenül emailben!
[recaptcha]